Ben Furmanin self-helper itseapusovellukset

Tällä sivulla esittelen laatimiani sovelluksia, jotka auttavat sinua löytämään ratkaisuja ongelmiin. Klikkaa oikealla olevaa kuvaa käynnistääksesi valitsemasi sovellus. Löydät lisää tietoa minusta mm. verkkosivultani www.benfurman.com, YouTube kanavaltani sekä facebooksivultani.

Ratkaise ongelmia
Tämä hyville ratkaisukeskeisille kysymyksille perustuva keskustelu auttaa sinua löytämään ratkaisuja kaikenlaisiin elämässä eteen tuleviin ongelmiin ja haasteisiin.
Pääse yli vaikeasta elämänkokemuksesta
Tämä hyödyllisille ratkaisukeskeisille kysymyksille rakentuva keskustelu auttaa sinua pääsemään yli vaikeista elämänkokemuksista.
Voita pelkosi
Tämä keskustelu auttaa sinua voittamaan pelkosi.
Vapaudu pahasta tavastasi
Tämä keskustelu auttaa sinua pääsemään eroon pahoista tai haitallisista tavoista.
Päästä irti menneestä
Tämä keskustelu auttaa sinua vapautumaan katkeruudesta ja päästämään irti sinua kohdanneesta vääryydestä.
Kritiikkisimulaattori
Tämä on opetusohjelma, joka havainnollistaa sitä, miten voit antaa palautetta toiselle ihmiselle ensin ikävällä tavalla ja sitten saman palautteen rakentavalla ja toista arvostavalla tavalla.
Anteeksipyyntökirje aikuisille
Tämä sovellus esittää sinulle kysymyksiä ja laatii automaattisesti vastaustesi perusteella hyvin muotoillun anteeksipyyntökirjeen.
Anteeksipyyntökirje lapsille ja nuorille
Tämä Vastuun portaat -menetelmälle perustuva sovellus auttaa lapsia ja nuoria laatimaan hyvin muotoillun anteeksipyyntökirjeen sille ihmisille, joita he ovat loukanneet.
Huolestuva Hermanni
Tämä sovelluksen avulla voit opettaa lapsille kykyä päästä eroon ylimitoitetuista huolista ja ahdistavista ajatuksista. Ohjelma on kehitetty lapsille, jotka kärsivät pakko-oireista, mutta se sopii kaikille, joilla on taipumus huolestua ja pelätä pahinta.
Opeta lapsia puolustamaan itseään sanallisesti
Tämän sovelluksessa Nelli ja Niko näyttävät mallia, miten muiden lasten ja nuorten ilkeyksiin voi vastata voimatuneesti nokkeluudella ja huumorilla.
Annna sisäisen oraakkelisi auttaa sinua
Tämä englanninkielinen sovellus on kunnianosoitus Bulgarialaisten psykiatri Plamen Panyotovin ja psykologi Boyan Strahilovin kehittämälle simple therapy menetelmälle, jossa asiakas saa päättää, mitä terapeutti häneltä kysyy.